Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!

Voturi: 0 / Spune-ti opinia
Click pe steluta pentru un vot:
  • Pret: 25,00 LEI
  • Ex Tax: 22,94 LEI
Cantitate

Ingrediente:

Ceai negru.


MODUL DE PREPARARE AL CEAIULUI NEGRU CHINA LAPSANG SOUCHONG: 

Se pune o lingurita de ceai negru China Lapsang Souchong in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot dauna calitatii ceaiului). Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 3-5 minute, nu mai mult caci altfel devine amar.


CEAI NEGRU CHINA LAPSANG SOUCHONG:

Ceaiul negru este un produs obtinut din planta Camellia Sinensis, la fel ca si ceaiul verde. Diferenta dintre cele doua tipuri de ceai o face procesul de uscare si oxidare. De asemenea, trebuie mentionat ca ceaiul negru este obtinut din frunzele si tulpinele mature ale plantei de ceai, pe cand ceaiul verde este facut din frunzele tinere. Acest lucru face ca planta Camellia Sinensis sa produca mai mult decat un singur tip de ceai, cu proprietati si caracteristici diferite.

Ceaiul negru este produsul unui proces complex. Frunzele culese sunt lasate la uscat cel mult 18 ore, in ladite de lemn, apoi sunt rulate si intinse in camere umede si reci. Acest "ritual" duce la obtinerea frunzelor de culoare inchisa. Ceaiul negru are ca tari de origine China si India.

Ceaiul negru China Lapsang  Souchong provine din zona muntilor Lapu, de aici si denumirea Lapsang. Acesta este un ceai mai special, afumat cu lemn de pin ce ii ofera o aroma specifica, diferita de celelalte sortimente.



Etichete:


Opinii (0)

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    5           10