Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!

Voturi: 0 / Spune-ti opinia
Click pe steluta pentru un vot:
  • Pret: 23,00 LEI
  • Ex Tax: 21,10 LEI
Cantitate

Ingrediente:

Ceai verde.


MODUL DE PREPARARE AL CEAIULUI VERDE MILKY OOLONG: 

Se pune o lingurita de ceai verde Milky Ooolong in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot dauna calitatii ceaiului). Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 3 minute, nu mai mult caci altfel devine amar.


CEAI VERDE MILKY OOLONG:

Planta de ceai (Camellia Sinensis) isi are originile in partea de sud-est a Asiei, in regiunea formata din nord-estul Indiei, nordul Burmei (Myanmar) si provincia Yunnan (China). Ceaiul a fost intrebuintat pentru prima oara de chinezii din provincia Yunnan, folosindu-se atat la prepararea bauturilor cat si a mancarurilor.


Ceaiul verde Milky Ooolong isi are originea in China. „Oolong” in limba chineza inseamna „ceaiul dragonului negru”. Frunzele de ceai rulate au la final aspectul unui dragon in miniatura (o nica sfera cu coada) de aici isi are origine denumirea.

Ceaiul Milky Oolong este un ceai verde pe jumatate fermentat ce creste pe dealuri cu altitudini cuprinse intre 500 – 1200 m, iar ca tarie (cantitate de teina) se situeaza intre ceaiul verde si cel negru.Etichete:


Opinii (0)

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    5           10