Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!

Cum cumpar

1. Cauta produsul dorit

Puteti cauta un produs direct in campul de cautare,
sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in in partea de sus.


2. Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi

Fiecare produs de pe site este insotit de un buton care va invita sa adaugati produsul in cosul de cumparaturi.
3. Editarea produselor din cosul de cumparaturi

In cosul de cumparaturi puteti actualiza cantitatea sau sa renuntati la oricare dintre produsele aflate in cos.

Dupa actualizarea produselor din cosul de cumparaturi, e nevoie sa accesati in partea de jos a tabelului cu produse, butonul
4. Autentificare sau Inregistrare

Pentru a putea plasa o comanda e nevoie sa detineti un cont de utilizator pe site-ul landoftea.ro. Daca deja detineti un cont, e nevoie doar sa va autentificati folosind adresa de e-mail si parola contului dumneavoastra. Daca sunte-ti un client nou, e nevoie sa va inregistrati conform ilustratiei de mai jos.
5. Adresa de Facturare si Adresa de Livrare

Urmatorul pas este introducerea adresei de facturare. Datele dumneavoastra care ne-au fost furnizate in timpul inregistrarii contului dumneavoastra sunt automat introduse in campurile din formular. Acestea sunt editabile daca doriti sa le schimbati.

In cadrul paginii veti gasi butonul Continua care va va directiona catre pagina urmatoare ce reprezinta adresa de livrare.In pagina cu adresa de livrare aveti posibilitatea de a introduce o adresa de livrare diferita de cea de facturare, sau puteti opta pentru utilizarea aceleasi adrese prin optiunea din partea de sus a paginii.
6. Alegerea modalitatii de plata

Modalitatile de plata disponibile pe site-ul nostru sunt: 7. Finalizare comanda

Inainte de a finaliza o comanda, va este afisata pagina cu desfasuratorul comenzii, toate detaliile acesteia fiind prezentate in detaliu.


8. Confimarea comenzii

Pentru a confirma comanda, e nevoie sa accesati butonul CONFIRMARE COMANDA, iar in pagina urmatoare veti intampina mesajul de confirmare a comenzii:DE RETINUT! Din cauza limitarilor in fotografie si diferentelor inevitabile in setarile dispozitivelor de afisare a informatiei de pe site, imaginile publicate pe site nu corespund 100% cu produsele propriu-zise. Diferentele dintre imagini si produse pot consta in aspect si culoare.


Spor la cumparaturi!