Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!

Voturi: 0 / Spune-ti opinia
Click pe steluta pentru un vot:
  • Pret: 20,30 LEI
  • Ex Tax: 18,62 LEI
Cantitate

INGREDIENTE:

Ceai negru, aroma fina de vanilie si miere, bucati de ghimbir, scortisoara, cardamon, cuisoare.


MOD DE PREPARARE AL CEAIULUI NEGRU MASALA CHAI:

Se pune o lingurita de ceai Masala Chai in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot dauna calitatii ceaiului). Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 5 minute, nu mai mult caci altfel devine amar si prin urmare greu de baut.


BENEFICIILE CEAIULUI NEGRU MASALA CHAI:

1. Este un foarte bun antioxidant care ajuta la intarirea imunitatii.

2. Anumite studii au demonstrat ca ceaiul negru consumat cu regularitate poate preveni aparitia cancerului.

3. Este o alternativa sanatoasa la cafea.

4. Cardamonul – unul dintre ingredientele de baza este un adjuvant in tratarea depresiei, dar ajuta si aparatul digetiv.

5. Scortisoara – un alt condiment minune care a cucerit toate bucatariile lumii ajuta digestia. In plus scortisoara reduce apetitul, ajutand in curele de slabire, si este un excelent potentiator pentru activarea altor condiment. De aceea ceaiul Masala este foarte apreciat de iubitorii condimentelor orientale.

6. Cuisoarele din Masala Chai ajuta la ameliorarea simptomelor de gripa si raceala.

7. Majoritatea ingredientelor ceaiului Masala Chai sunt antiinflamatoare naturale.

8. Ceaiul Masala Chai ajuta la ameliorarea greturilor matinale, deci este o bautura excelenta pentru femeile insarcinate.


CEAI MASALA CHAI:

Ceaiul negru este un produs obtinut din planta Camellia Sinensis, la fel ca si ceaiul verde. Diferenta dintre cele doua tipuri de ceai o face procesul de uscare si oxidare. De asemenea, trebuie mentionat ca ceaiul negru este obtinut din frunzele si tulpinele mature ale plantei de ceai, pe cand ceaiul verde este facut din frunzele tinere. Acest lucru face ca planta Camellia Sinensis sa produca mai mult decat un singur tip de ceai, cu proprietati si caracteristici diferite.Mai putenic decat ceaiul verde, insa putin mai slab decat o cafea, ceaiul negru a reusit sa castige repede polularitatea in randul multor civilizatii.

Ceaiul Masala Chai ne poarta cu minunatele sale arome in fascinanta si contrastanta Indie. La fel ca tara sa de origine acest ceai traditional indian este un ceai al contrastelor care reuseste sa dea consumatorului intr-o singura ceasca cele mai renumite condimente ale Orientului. 



Etichete:


Opinii (0)

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    5           10